feedback

API rent a car

Contact

Adresa de corespondenta:
RO–307395, SAG, str. XXII nr. 2

Tel: +4 0724 859 590
Tel/fax: +4 0256 386 120
Email: office(a)entacar.ro

Yahoo: APIRENTACAR
Skype: APIRENTACAR

Termeni si conditii
generale de inchiriere

VARSTA:
Pentru grupele A,B,C & D, soferii trebuie sa aiba peste 19 de ani. Pentru orice alta grupa auto varsta minima este de 21 de ani.

METODA DE PLATA:
Pentru toate grupele auto un Card de Credit valabil acceptat de ApiRent trebuie prezentat pentru toate pre-autorizatiile si pentru facturarea tarifelor finale.

PERMIS DE CONDUCERE:
Un permis de conducere valabil detinut de cel putin un an este necesar.

DEPASIRE PERIOADA INCHIRIERE:
La sfarsitul perioadei `de inchiriere ApiRent permite o perioada suplimentara de 30 minute gratuite dupa care chiriasul va fi taxat cu minim o zi de inchiriere intreaga.

AMENZI DE CIRCULATIE:
Toate amenzile ce rezulta din orice incalcare a legilor de pe teritoriul Romaniei in timpul perioadei de inchiriere sunt suportate exclusiv de catre Chirias.

ASIGURARE (PDW):
Toti soferii autorizati pentru conducerea autovehiculelor ApiRent sunt asigurati impotriva incendiului si raspunderii fata de terti in caz de deces, ranire sau pagube materiale. Acoperirea ambelor asigurari face obiectul Termenilor si Conditiilor Generale ApiRent.

RASPUNDERE IN CAZ DE ACCIDENT (CDW):
Raspunderea chiriasului pentru daunele aduse autovehiculului ApiRent, , poate fi redusa, cu conditia ca legile traficului roman sa nu fie incalcate, la o valoare cuprinsa intre € 0 - € 600 pentru grupele A, B, C, respectiv intre € 200 - € 800 pentru grupele D, E, F, W, L, G, Y, prin plata unor asigurari suplimentare.

PROTECTIE IMPOTRIVA FURTULUI (TP):
Protectia impotriva furtului este un serviciu optional care, daca este acceptat, scuteste chiriasul de la toate responsabilitatile financiare pentru pierderea sau deteriorarea autovehiculului API RENT prin plata unei taxe de : 9.00 € pentru grupele A, B , C, € 10,00 pentru grupele D, E, F, W, L, H, G, Y, U si 18 € pentru grupele P, V. Acestea exclud orice furt al obiectelor personale.

TAXA SOFER SUPLIMENTAR:
€ 2.00 pe zi de inchiriere.

TAXA DE AEROPORT:
Pentru toate inchirierile din aeroport se va aplica o taxa de 2 % la tarifele de inchiriere , excluzand taxe pentru combustibil si daune asupra autovehiculului inchiriat.

COMBUSTIBIL:
Daca autoturismul este returnat de Chirias cu nivelul de combustibil mai scazut decat nivelul cu care a fost preluat, Chiriasul va plati diferenta de combustibil conform conditiilor din contractului de inchiriere si a politicii aplicate combustibilului pentru clientii ApiRent.

SCAUN PENTRU COPIL:
Disponibil la cerere cu o taxa de 2.00 €/zi

SISTEM NAVIGATIE:
1.00 €/ zi, la cerere cu plata local.

LANTURI DE ZAPADA:
Disponibil la cerere cu o taxa de € 3/ zi

ANVELOPE DE IARNA:
sunt obligatorii incepand de la 1 noiembrie pana la 31 martie si sunt platite local la biroul ApiRent.

DISPONIBILITATE:
Compania isi rezerva dreptul de a furniza un model diferit decat cel care a fost rezervat initial cu un model echivalent sau superior.

LIVRARE /RETURNARE:
Fiecare LIVRARE/RETURNARE, care nu are loc la un birou ApiRent de unde s-a predat autovehiculul soferului se va aplica o taxa suplimentara conform ofertei primite de client. Taxa pentru fiecare livrare sau returnare in afara orelor de lucru va fi de €25.

ASISTENTA RUTIERA:
serviciu oferit 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

INCHIRIERI IN AFARA GRANITELOR:
Numai cu acordul prealabil scris al ApiRent.

TAXE:
Toate tarifele de mai sus sunt supuse T.V.A. – ului si altor taxe locale.

Protectia datelor
cu caracter personal

Fiind de accord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului clientul/utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATEA LOR. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD SI ATI ACCEPTAT ACESTE CLAUZE SI REGULI.